Selecteer een pagina


Er waren al een tijdje speculaties dat er wel eens een Mookse boerenbruid uit het ZusSjan corps zou kunnen komen… Dit werd gevoed doordat we een paar weken geleden werden gevraagd door de boerencommissie om te komen spelen op de zittingsavond. Toch een beetje vreemd, normaal word je gevraagd door de organisatie. Toen afgelopen donderdag bekend werd dat de Heituters ook met ons mee zouden komen spelen werd het wel heel erg spannend. Daar moet toch een link zijn, maar wie o wie zou het zijn … ?

Met een dikke grimas werd rond een uur of 11 geroepen dat er toch iemand zou moeten zijn die nu écht zenuwachtig zou moeten worden. Maar ja, iedereen stond gewoon op ’t podium, best goed opgetreden! Waarom Alouette op het laatste moment toegevoegd als eerste nummer? Toch Antoinette?
Wat we ook nog moeten leren is dat het publiek ook écht alles hoort als je op het podium staat. Flikkerende lichten en tromgeroffel… ‘Anneke je moet mee naar voren….’ Hé waar is Anneke gebleven… ?

En daar waren ze, prachtig aangekleed ons nieuwe boerenbruidspaar! Een mooie muzikale match van ZusSjan en de Heituters. Anneke en Dennis. Dat belooft een supergezellige boerenbruiloft te worden.

We hebben er onwijs veel zin in!!