Selecteer een pagina

Bio

ZusSjan

Over ons

ZusSjan is een damesband die bestaat uit 24 enthousiaste dames. In februari 2010 werd de basis gelegd voor ZusSjan. We zijn een damesband met (alleen maar) enthousiaste Mookse dames. We maken muziek en hebben vooral ook heel veel lol! We treden regelmatig op in de regio. Bijvoorbeeld tijdens de vierdaagse en carnaval.

We spelen vrolijke muziek en blazen de stoppen eruit. Ondertussen begint ons repertoire aardig vorm te krijgen. Behalve het Kleine cafe aan de haven, Proud Mary, Sweet Caroline, Rolling in the deep, zijn we nu druk aan het repeteren met andere leuke muziek. Het klinkt misschien simpel maar als je bedenkt dat het grootste gedeelte van onze dames nog nooit een muziekinstrument heeft gespeeld, dan is het een mega prestatie!

 

Maak kennis met: Trompet: Iris * Jitte *  Marieke * Jozefien * Antoinette en Marieke. Bariton: Marieke en SophieTrombone: AnnekeFoekje en PetraSlagwerk:  Petra en Sanne. Alt Sax: Joanna * Pauline  * Marian *  Selma  en BiancaTenor Sax: Lotte en Mirjam. Sousafoon: Joke.